*Belalan mahallesinden Enver,Eyüp ve Adem Aygül’ün babaları NURETTİN AYGÜL vefat etmiştir.
*Medrese mahallesinden OĞUZ ARSLAN ARAR vefat etmiştir.
*Belediye personeli Zeki Kurtun annesi KAFİYE KURT vefat etmiştir.
*Yeşilalan Kumalan mahallesinden merhum Temel Altınışık’ın eşi Hüseyin ve Ali Altınışık’ın anneleri ELFİDA ALTINIŞIK vefat etmiştir.
*Karga mahallesinden olup Suluova da ikamet eden merhum Ali Çelik’in eşi Hasret Karabulut, Asiye ve Sevda Şahinin anneleri Selami Çelik ve Muhtar Sevil Çelik’in yengeleri FATMA ÇELİK vefat etmiştir.
*Ereli mahallesinden Hasan Erel’inin eşi NECİBE ERELİ vefat etmiştir.
*Karameşe mahallesinden Kasım Erdoğan’ın eşi BEDRİYE ERDOĞAN vefat etmiştir.
*Yazıkışla mahallesinden merhum Ali Osman Yeşilyurt’un oğlu Kemal ve İslam Yeşilyurt’un kardeşleri Ali Yeşilyurt’un amcası HAMİT YEŞİLYURT vefat etmiştir.
*Kamlık mahallesinden Nizamettin Özverenin kardeşi Abdurrahman ve Selçuk Özverenin babaları NECDET ÖZVEREN vefat etmiştir.
*25 Mayıs mahallesinden Cemal Şimşirin torunu merhum Hülya Özalp Şimşirin kızı Ezel, Alihan, Mert, Cemal ve Ahmet Şimşirin kız kardeşleri MERVE ÖZALP ŞİMŞİR vefat etmiştir.
*Demiryurt mahallesinden merhum Mehmet Koçun eşi RUKİYE KOÇ vefat etmiştir.
*Kocapınar mahallesinden olup Karşıyaka mah. İkamet eden merhum Sabri Kayaer’in oğlu Feyyaz ve Emre Kayaer’in babaları TURAN KAYAER vefat etmiştir.