Havza Müftülüğü tarafından depremzedeler için 108 bin 300 lira yardım toplandı
Havza Müftüsü Cemil Alıcı “Türkiye İçin İyilik Vakti” yardım kampanyası kapsamında Havza Müftülüğü tarafından toplanan 108 bin 300 liranın ilgili yardım hesaplarına yatırıldığını belirtti.
Havza Müftüsü Cemil Alıcı yapmış olduğu açıklamada Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremden etkilenen afetzedelere yardımcı olmak üzere sürdürülen “Türkiye İçin İyilik Vakti” yardım kampanyası kapsamında Havza Müftülüğü tarafından toplanan 108 bin 300 liranın ilgili yardım hesaplarına yatırıldığını belirtti.
Alıcı; “ Toplanan yardımları deprem bölgesinde ve şuan Samsun’da bulunan afetzede ailelerine destek olunacak. Havza Müftülüğü olarak yardım çalışmaları kapsamında daha önceden ilçe genelinden 711 bin 594 lira ve Havza Müftülüğü personeli ise 254 bin 400 lira olmak üzere toplam 965 bin 994 liralık yardımda bulunduk. Toplanan son miktar ile 1 milyon 74 bin 294 liraya ulaştı. İnşallah kardeşlerimize yardımlarımız devam edecektir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde yaralımızı hızlı bir şeklide saracağız. Kampanyamıza destek olan tüm din kardeşlerimizden Allah razı olsun. “dedi.