Havza Ziraat Odası Başkanlığı tarafından geniş katılımlı istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Havza Ziraat Odası Başkanlığı tarafından esnaf odaları ve muhtarların katılımı ile Havza Ziraat Odasının faaliyetleri ile tarım ile ilgili konuların ele alındığı geniş katılımlı istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Özel bir tesiste düzenlenen toplantıda konuşan Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ziraat odasının faaliyetleri hakkında bilgiler aktararak zirai alanda yaşanan gelişmeler hakkında bilgilendirme yaptı.
Genç Ziraat Odası olarak göreve geldiği günden bu yanan çiftçilere en iyi hizmeti sunmak adına çalıştıklarını belirterek; “Odamızın en iyi ve hızlı bir şekilde hizmet edecek bir yapıya ulaştırdık. Yine silaj paketleme tesisimizde çiftçilerimize önemli katkılar sağladı. Öte yandan Havza OSB’de yapılan ve zirai üretime dayalı yatırımlar çiftçimiz için önemli avantajlar sağlayacak. Özellikle yeni kurulan süt ürünleri ve kenevir fabrikaları çiftçilerimiz için önemli artılar sağlayacak. Diğer taraftan Havza Belediyemiz ve diğer kurumlarımız ile ilçede sulu tarım alanlarını genişletmek için çalışmalarımız devam ediyorum. Katılımlarınız için teşekkür ederim.”dedi.
Konuşmanın ardından katılımcıların görüş ve önerileri dinlendi.
Toplantıya Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin, Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Bakkal ve Bayiiler Odası Başkanı Vahit Yılmaz, muhtarlar ve davetliler katıldılar.