Havza’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı etkinlikleri kapsamında 3 orman işletme şefliğinin işbirliği ile ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi.
Kevser Cami önünde Havza Orman İşletme Şefliği, Çakıralan Orman İşletme Şefliği ve Akdoğan Orman İşletme Şefliği ile gerçekleştirilen dağıtımında 3 bin 250 adet farklı cinslerde fidan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.
Havza Orman İşletme Şefi Rıdvan Mutlu 3 orman işletme şefliğinin işbirliği ile 3 bin 250 adet fidanın toprakla buluşturulmak üzere vatandaşlara ücretsiz dağıtıldığını belirterek; “ Amacımız bize çocuklarımız için emanet bırakılan ülkemizi daha yeşil bir ülke haline getirmek. Bu çalışmalar kapsamında ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik.” Dedi.